28. september 2018

LATE NIGHT SHOPPING KL. 21

Byens butikker har udvidet åbningstiden fredag d. 28, i anledning af byens 200 års købstadsjubilæum 25/9.

HANDL LOKALT KAMPAGNE – VIND VIND VIND!
SAMLET PRÆMIESUM – OVER KR. 10.000.-
KL. 20.00 PÅ FISKETORVET UDTRÆKKER VI ET ANTAL JUBILÆUMS-GOODIEBAGS FYLDT MED GAVEKORT, PRODUKTER OG LÆKKERIER FRA BYENS BUTIKKER OG SPISESTEDER.

Deltag i kampagnen ved at afl evere din ”Late Night” købsbon (d. 28/9 og min. kr. 250) i FREDERIKs postkasse på Fisketorvet fredag d. 28/9 mellem kl. 10.00-20.00.
Det er tilladt af aflevere flere bonner = større vinderchancer.
(Dog maks. 1 Jubilæum GOODIE-bag per kunde)

TAK TIL VORE SPONSORER:
Kop & Kande, Lundberg FRH, Centrum Sport, Gerda, Skoringen mfl.


OM JOHNNY MADSEN JAM - FISKETORVET KL. 19
Johnny Madsen Jam er en hyldest til en ægte, vestjysk rock'n'roller. Den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken og de originale tekster har præget Johnny Madsens ramsaltede rock´n´roll og blødende blues, og gjort ham og hans band unikke på den danske musikscene.

Johnny Madsen Jam fortolker disse sange med dyb respekt for originalen og med nerve og sjæl som disse sange fortjener. Johnny Madsen Jam spiller numre fra hele Johnny Madsens sangkatalog, både de største hits, men også de mere ukendte perler er at finde på sætlisten: Færgemanden, Udenfor Sæsonen, One Man Band, Havanna, Johnny the Blues……,det er showtime hver gang Johnny Madsen Jam går på scenen.

Johnny Madsen Jam består af:
- Mogens Mortensen, guitar og sang
- Jesper Nordam, bas og kor
- Mikael Bundgård, trommer og kor

SHOPPING & OPLEVELSER:
Kl. 14.00-18.00 VED LYSCIRKLEN: Kig forbi Dronninglund Sparekasse og prøv lykkehjulet. Der er gevinst hver gang – og der serveres popcorn til alle.

Kl. 17.00-21.00 PÅ FISKETORVET: Mød Emillievejs Slagterforretning og brygmester Kent fra Frederikshavns Bryghus på Fisketorvet. Smagsprøver på kvalitetsprodukter og den helt nye og lokalt producerede jubilæums-ølpølse og spegepølse. Pølserne er produceret med bl.a. øl fra Frederikshavn bryghus.
Mulighed for at købe en portion slagterbiksemad med rødbeder til kun kr. 30 pr. portion

Loop Frederikshavn kommer med tilbud & træningsråd

KL. 17.00-19.00 PÅ KALLSTORVET: Mød FG 90 på Kallstorvet foran Louis Nielsen/ Fætter Br.
Der er mulighed for en snak om sporten samt prøve nogle forskellige spring.

KL. 18.00-21.00: Mød repræsentanter fra Psykiatrifællesskabet i lokalet ved Th. Bergsgade/ Danmarksgade (tidligere Fona). Få en snak, nyd en kop kaffe når du ser filmen ”en af os” og hils på Maskotten som deler bolsjer ud.

KL. 22.00 PÅ FREDDYS BAR: Livemusik med Big Kahona.
(Kl. 16 underholder Hits-Up på Freddys)


OM SONNY MØLLER DUO - Fisketorvet live kl. 16
Sonny Møller er lige nu aktuel med sit 3. album Episode III. Sammen med multiinstrumentalisten Martin Nielsen, som er hjemvendt efter et årti i USA, vil de sammen underholde med både sange fra det nye album og en håndfuld af de gamle klassikere lige fra Dolly Parton til Johnny Madsen.

Der er lagt op til en stemningsfyldt aften når de to akustiske guitare går i gang, med fællsssang og lidt historier mellem sangene.

Følg med på FREDERIKs Facebook side, hvor der er daglige opslag med byens aktiviteter, konkurrencer, kampagner mv. KLIK HER!