20. marts 2017

NATUROPLEVELSE og HØJ PULS TIL TURISTERNE

MTB Guide FREDERIKSHAVN er en nyetableret EVENT aktør, der tilbyder guidede ture i Nordjylland. Det kan være omkring Frederikshavn og Sæby, eller hvor turisterne ellers kunne tænke sig at prøve kræfter med den dejlige, og indimellem udfordrende vendsysselske natur.

På hylderne med skræddersyede MTB ture er der ture til alle. Lige fra den inkarnerede og trænede MTB rytter og til nybegynderen, eller familien der blot vil ud og køre en tur og få frisk luft i lungerne. Det er også muligt at komme med ønsker om specielle ture.

I samarbejde med MY Bike Shop stiller MTB Guide FREDERIKSHAVN MTB cykler og sikkerhedsudstyr til rådighed. Det er dog muligt at medbringe sin egen MTB og sikkerhedsudstyr. Alle deltagere SKAL bære en godkendt cykelhjelm.

Der køres i grupper fra 1-3 personer og 4-10 personer og turene varierer naturligvis i længde, tid og pris, hvilket kan ses på hjemmesiden.  Indehaver af MTB Guide FREDERIKSHAVN er Thomas Dalby, 29 år, og en erfaren MTB rytter. Thomas Dalby har kørt MTB gennem fire år, hvor han har deltaget i flere løbsarrangementer, samt tilbragt flere ferier i Harzen, et sandt MTB Mekka, og har tilbragt ferier i Spanien i sadlen på en MTB.

Thomas kender de fleste MTB ruter og MTB spor i Nordjylland, som han er en flittig bruger af.  Idéen til MTB Guide FREDERIKSHAVN fik Thomas efter sine oplevelser i Harzen, hvor Martin Nørris, indehaver af MTB HARZEN der arrangerer MTB cykelferier, inspirerede Thomas til at starte op med MTB Guide FREDERIKSHAVN.

Som forberedelse til den, forhåbentlig travle sommersæson 2017, træner Thomas med spinning, ligesom han er turleder på mandagenes ture med stram kæde i gruppen MTB Hygge & Træning, som har tilslutning af 37 MTB interesserede personer.

Thomas står ikke alene som turleder. Han har også andre DGI uddannede instruktører til at hjælpe sig, når der skal køres ture. Disse DGI instruktører kan også hyres til grundkurser i MTB kørsel, hvor begyndere kan lære mere om MTB kørsel.

MTB Guide FREDERIKSHAVN påregner at starte op til Påskeferien, hvor der helt sikkert kommer mange turister til Frederikshavn området. Det er muligt at få flere informationer om MTB Guide FREERIKSHAVN på: www.mtbguidefrh.dk