08. august 2017

Lokal lørdagshandel med musikoplevelser

På lørdag d. 12. august er der gratis minikoncert med Richard Ragnvald, og inden han går på scenen kl. 13.00, underholder Morty med egne tekster med en særlig historie eller morale fra kl. 10.30 på Fisketorvet ved Tordenskjoldsstatuen.


Der bliver ekstra oplevelser i gågaden, når Norskov Marathon for 2. år afholdes med start-og målområde på Rådhuspladsen. De forskellige løberuter går alle gennem dele af gågaden og byder på 6 km, 10 km halvmarathon til en af Danmarks måske hårdeste marathonløb.

Byens ”forretnings forfatter” Henning Jensen, afholder bogreception på Fisketorvet og der er allerede solgt over 400 eksemplarer. Ved køb og afhentning på lørdag, byder Henning Jensen på hotdogs og cocio oven i handlen.

Weekenden byder på  ekstra oplevelser i gågaden
Med markedsfredag og lokal lørdagshandel  med bogreceptionen, løbe-eventet og gratis minikoncerter, skabes der ekstra liv i vores midtby.
På Knivholt afholdes der ”Stafet for Livet”, så i Vestbyen er der rig mulighed for at støtte op om det vigtige fokus og arbejde, samt socialt samvær og frisk luft i naturen omkring Hovedgaarden.

Vi sætter stor  pris på de mange lokale aktører, der året igennem arrangerer forskellige events og vores samarbejde ”Gang I Danmark”, som alle bidrager til at vi kan give kunderne en ekstra oplevelser, når de besøger vores aktive handelsby udtaler handelschef i FREDERIK, Dan Kobberup

Rundt om Richard Ragnvald
Vi er stolte over igen at kunne præsentere jer for en Danmarks mest populære dansktop solister på vores turné ” Gang i Danmark ” i 2017. Richard Ragnvald har siden 1993 haft et utal af placeringer på Danmarks Radio´s Dansktop og samtidig været en af de mest ønskede solister i programmet GIRO 413. Med bl.a. Kære lille mormor. Richard Ragnvald har man ligeledes kunnet opleve i utallige TV programmer bl.a. Top Charlie og ikke mindst Fællessang på Charlie.

Richard Ragnvald havde vi med på vores turne i 2015 og med stor succes. Derfor har vi endnu engang teamet-up med Richard Ragnvald. I 2017 vil han præsentere nogle af sine mest populære sange, samt helt nyt materiale som publikum rundt i landet med garanti kan synge med på. Ingen tvivl - det bliver festligt når vi igen ankommer til jeres by. Richard Ragnvald glæder sig til igen at møde sit store publikum rundt i Danmark.
Link til video: https://www.youtube.com/watch?v=yWgh-1g5YEA

Rundt om MORTY
Andreas Mortensen "MORTY" er årgang ´94, men har allerede i forhold til hans unge alder, allerede stor erfaring med at optræde til festivaller, byfester med egne tekster.
I maj fik MORTY sin første pladekontrakt - hør hans musik her!
Læs mere om Andreas ”Morty” her!