09. august 2017

HK ansatte i Frederikshavn Kommune fik medindflydelse på kurser!

Rasmus Borup Kristiansen, Udviklingschef hos CO|Learning og Lilly Pedersen Frederikshavn Kommune, lavede lige før sommerferien, et samarbejde omkring at få de HK ansatte til at komme med gode ideer til efterårets kurser.


Det gav rigtig god respons, og der er nu sammensat forløb med udgangspunkt i de ønsker og tanker som de HK ansatte fremkom med.

-Det er super dejligt udtaler Lilly Pedersen, for på den måde kan de ansatte i samarbejde med deres nærmeste leder, indgå i kursusforløb der giver mening.

De ting der kom fokus på er bl.a.
o Ledelse
o Kommunikation
o Salg og service
o IT
o Økonomi og regnskab
o Sprog og internationalisering

Det viser i høj grad at vores HK ansatte i Frederikshavn Kommune, er klar til fremtidens udfordringer og ønsker at være med der hvor der kræves en indsats for at opgradere egen faglighed, slutter Lilly Pedersen og Rasmus Borup Kristiansen.

FTR for HK medlemmer Jesper Ø. Andreasen er helt enig i, at vi som ansatte har brug for uddannelse og viden på rigtig mange områder. Det er dejligt at der lokalt findes muligheder for at få den målrettede uddannelse.

Der var udskrevet en lille konkurrence blandt alle de forslag som HK medlemmernes kom med og vinderen blev Jannie Nørgaard Larsen, It Drift og Support.