03. oktober 2017

LYSERØDE OPLEVELSER I BYRUMMET

FREDERIK har i samarbejde med byens lokale ballonspecialist Thomas Lund fra Ballonnord, lavet en ekstraordinær udsmykning i gågaden.

Lyserød Lørdag er Kræftens Bekæmpelses mærkedag, der fokuserer på forebyggelse og behandling af brystkræft. Her går virksomheder, frivillige og foreninger over hele landet sammen for at støtte kampen mod brystkræft.

Over 2000 lyserøde balloner er flettet sammen til søjler og monteret på vores wiresystem i gågaden, for at skabe opmærksomhed omkring og sætte fokus på den landsdækkende kampagne ”Lyserød Lørdag”.
Vores to lokale virksomheder Cramo Lifte og Uggerhøj Biler, har bakket op om udsmykning, således at den kunne realiseres, der skal således lyde en stor tak for opbakningen.

- Vi vil med vores events og udsmykning henlede vore kunders opmærksomhed på den vigtige kampagne, hvor såvel lokale som landsdækkende donationer er essentiel i kampen mod kræft, som i denne uge specifikt er øremærket brystkræft, udtaler handelschef i FREDERIK, Dan Kobberup

Samtidig sender FREDERIK en stor tak til vores lokalformand for Kræftens Bekæmpelsen Fie Mølholt, som sammen med mange frivillige året igennem sætter fokus på kræft gennem deres arbejde og events som fx Stafet for Livet på Knivholt, Lyserød Lørdag mv.

På lørdag står Fie og frivillige klar med events på Fisketorvet ved Tordenskjoldsstuen fra kl. 10, og de har alle til formål at indsamle flest mulige donationer øremærket brystkræft bl.a. Amerikansk Lotteri, Dogwalk samt salg af kaffe, kage og popcorn.

LYSERØDE OPLEVELSER I BUTIKKERNE
Prøv lykken i Spar Dame, der 100% vinderchancer. I anledningen af den landsdækkende kampagne "Støt Brysterne", kan du købe lodder som er i butikken.
Der er flotte præmie i alle balloner med værdier fra kr. 50 til 750, med en samlet præmiesum på over kr. 15.000.

De lyserøde balloner sælges for blot kr. 50 per styk, køb så mange du har lyst til frem til på lørdag d. 7/10.
Det første lod er købt af Mette, som udover gerne støtter op om den vigtige sag er mor til vores kreative og kompetente ballonmand, Thomas Lund fra www.ballonnord.dk

Kig forbi Spar Dame, der er et begrænset antal balloner og indtægten er øremærket til Kræftens Bekæmpelse, og det er indehaver Anette Meyer Jacobsens håb og ambition, at kunne overrække over kr. 5.000.

Den sædvanlige grønne Louis Nielsen-farve bliver erstattet af lyserød i dagens anledning, når butikken går helt i lyserødt og støtter kampen mod brystkræft og donerer kr. 50 pr. solgt brille til kampen mod brystkræft torsdag, fredag og lørdag. Butikken pynter op i lyserøde farver og giver på dagen 25 % på briller fra kr. 795, hvoraf kr. 50 pr. brille altså går ubeskåret til kampen mod brystkræft.

- Vi ønsker at støtte op om dette gode initiativ, enhver krone hjælper og vi er glade for at kunne bidrage positivt til det rigtig gode arbejde, der gøres for at forebygge og behandle brystkræft, fortæller chefoptiker hos Louis Nielsen i Frederikshavn, Charlotte Olivius.

Team Skoringen byder indenfor og vil gerne bakke op om den gode sag. Her kan du få dine sko imprægneret for kun kr. 25, som doneres direkte til Kræftens Bekæmpelse.
Læs mere om ugens lyserøde shopping-oplevelser på www.frederik.nu