07. november 2017

500 fik en på opleveren

Karen Marie Lillelund bjergtog Frederikshavn da hun mandag eftermiddag og aften underholdt omkring Stress og Janteloven.

Det var Frederikshavn Teaterforening der havde inviteret Karen-Marie Lillelund til Frederikshavn på baggrund af utallige opfordringer og det har vi sandelig ikke fortrudt, udtaler formand Lilly Pedersen.

At se og høre Karen-Marie Lillelund på scenen er guldværd, at få lov til at grine igennem og på mange områder grine af sig selv, det har vi alle godt af.

De hverdagssituationer vi kommer igennem kan de fleste genkende – og hvor er det pragtfuldt at se at mange vælger at tage samen medkollegaer, en god veninde – ja selv mange ægtemænd var taget med – næsten frivilligt.

Emnet stress er jo som bekendt et alvorligt ene og den reelle stress skal man aldrig grine af men der hvor vi er lige ved at køre os selv op, der er det vi skal stoppe og sige hov hov, nu skal jeg da vist lige tage en pause.

Aftenens seance omkring Janteloven fik en tur i Karen-Maries univers – hun er ikke spor selvhøjtidelig, og kan sagtens finde eksempler i sin hverdag, hvor selv hun falder i jantes lov. Vi skal huske at rose hinanden, men kun der hvor vi virkelig mener det, og så skal vi være bedre til at tage imod ros.

Ja – der er masser at lære, men mest af alt, tak til Karen –Marie Lillelund fordi du fik 500 mennesker til at grine sammen- det er guld værd at opleve slutter Lilly og vi har lovet vores gæster at det gør vi muligt igen til næste år.