14. november 2017

GRATIS JULEKONCERT MED JETTE TORP

I forbindelse med Open by Christmas fredag d. 24. november, synger Jette Torp julen ind i Frederikshavn kl. 15.30 foran Frederikshavn Kirke.

NU TÆNDES TUSIND JULELYS
… og det gør der også i publikums øjne, når Jette Torp fylder kirkerummet med sin smukke stemme og sit store nærvær. Sammen med musikeren Jan Kaspersen på guitar, fløjte, saxofon og sang tager hun publikum med på en både højtidelig, smuk og indimellem humoristisk julerejse.

Siden 2008 har Jette Torp spillet julekoncerter i de danske kirker, men allerede i 2000 spillede hun sin første rigtige kirkekoncert i en lille kirke på Møn. Det blev starten på en lang række af koncerter, som ifølge Jette selv hører til blandt hendes foretrukne: ”At få lov at få kirkerummet som ramme for en koncert er en fantastisk gave, som forpligter. Det er ikke al musik, der kan eller skal spilles i en kirke. Jeg bestræber mig så vidt muligt på at vælge sange, som passer til kirkerummet. Sange om livet –  som det leves og opleves.”

I 2010 indspillede Jette Torp julecd’en ”Der er ingenting i verden så stille som sne”.
På cd’en finder man klassiske julesalmer, nyere danske og udenlandske julesange samt engelske Christmas carols.

”Hvert år, når julen nærmer sig, elsker Jan og jeg at finde julesangkassen frem, genopfriske de sange og salmer, vi slet ikke kan komme udenom ’Dejlig er den himmel blå’, ’Nu tændes tusind julelys’ o.a. og samtidig gå på jagt efter nye tekster og julemelodier.”


SE HELE PROGRAM TIL OPEN BY CHRISTMAS - KLIK HER!