09. januar 2018

Årets 2 største nyheder

FREDERIKs fokus var i år primært 2 indsatsområder, nyt oplevelsespunkt i Vestbyen og ekstra julemusik i gågaden via 20 højtalere.

Foto: Michael Madsen, Wizion.dk

Oplevelsespunktet i rundkørslen med skruen 5 store isbjørne og unikke istapper, som kunderne via konkurrence på Facebook var enige om skulle døbes ”Polarcirklen ”.

FREDERIK har i samarbejde med Lyd og Billede Specialisten monteret højtalere i gågaden, således blev der skabt ekstra julestemning med god gammeldags juleklassikere hver dag i december.

Det var et godt og ekstra supplement til det levende julemusik fra Musik Korps Sæby, Tordenskjoldsgarden, talenter fra musikskolen og FDF Brassband. Projektet er løftet med flotte donationer fra lokale erhvervsdrivende, som vi sender en ekstra stor tak.

Herudover er der investeret i ekstra kæder i midtbyen og massivt i konceptet ”jul i kirkeskoven” samt ekstra satsning med gratis shows med folkekære Jette Torp som sang julen ind og Bubber bød på juleshow i forbindelse med Open by Christmas.

Kunderne har via direkte kontakt til vore medlemmer, til FREDERIK og ikke mindst online på vores Facebookside sendt deres opbakning og ros til ”BY-PROJEKT – julen tilbage til Frederikshavn”.

FREDERIK har siden 2015 været projektleder på juleudsmykning, og det har været en spændende rejse, hvor vi grundet lokalt engagement, ejerskab og erhvervsbidrag har kunnet indfri ambitioner og fortsætte udviklingen af julebyen Frederikshavn.


- Vi oplever stor opbakning til vores valg af klassiske og hyggeligt juleudsmykning, aktiviteterne, musikken og shoppingoplevelser, som udvikles med nyheder hvert år udtaler en tilfreds handelschef for FREDERIK, Dan Kobberup