08. maj 2018

Midtjyder på Læsø åbner ny butik i Frederikshavn

Læsøshoppen i Byrum på Læsø åbner nu også en butik i Frederikshavn. Fredag 18. maj slår Yvonne Lundberg og Ole Andersen dørene op til Lundberg FRH, hvor konceptet er mode, interiør og inspiration.

Tekst: www.kanalfrederikshavn.dk

Lundberg FRH rykker ind i gågaden i Frederikshavn i de lokaler, der indtil for nylig husede tøjbutikken Piaf, det vil sige ved siden af Café Empire.

Lis Olesen og Berit Larsen bliver de to faste medarbejdere i Lundberg FRH, ligesom Yvonne Lundberg selv ind imellem vil tage turen til Frederikshavn fra Læsø. Lis Olesen har senest været sælger i LarsenPlus hos Kop & Kande i Frederikshavn, mens Berit Larsen blandt andet har arbejdet hos Ilse Jacobsen i Skagen.

- Vi har haft butikken på Læsø i tre år, og vi har energi og lyst til endnu en butik. Vi glæder os til åbningen i Frederikshavn. Det bliver en spændende og lidt skarpere butik, hvor vi ikke behøver tænke lige så bredt som på Læsø, siger Yvonne Lundberg.

Ud over modetøj til kvinder (plus 30 år), interiør og inspiration kommer der også planter og delikatesser på hylderne i Lundberg FRH.

Yvonne Lundberg og Ole Andersen stammer fra Gl. Rye mellem Skanderborg og Silkeborg. Hun arbejdede indtil for et halvt år siden som sygeplejerske, men bruger nu alle sine kræfter på butikken i Byrum - og snart også i Frederikshavn - mens han stadig er kørende sælger for et dametøjsfirma.

De har haft sommerhus på Læsø i mange år, og for tre år siden overtog de Læsøshoppen i Byrum. En butik, som holder åbent året rundt med læsøboen Naja Gaarn Nielsen som daglig leder.

Lundberg FRH åbner fredag 18. maj kl. 8.00 med morgenkaffe til de første kunder.