10. september 2018

KULTURNAT i Frederikshavn: Oplev din by på en ny måde

Programmet byder på alt fra dans, jazz, foredrag, teater, film, poesi og skønsang til spøgelser, metalrock, ild og røgdykning, Når Frederikshavn fejrer 200 års jubilæum med et brag af en KULTURNAT

SE HELE PROGRAMMET HER!

Nu er det endelige program for KULTURNAT i Frederikshavn den 15. september ved at være på plads. Byens kreative ildsjæle har budt ind med fede aktiviteter og anderledes oplevelser, og de er nu samlet i et program, der er spækfyldt med overraskelser for både store og små. Dan Kobberup, handelschef,
FREDERIK, er imponeret over opbakningen til at få en KULTURNAT op at stå:

”Jeg glæder mig over det store engagement fra byens ildsjæle, som har valgt at bidrage med indslag til Kulturnatten. Det bliver en eftermiddag og aften med masser af liv på byens torve og pladser. Butikkerne holder lørdagsshopping fra kl. 10-14, hvor kulturen er i fokus og skaber liv i hele midtbyen. Der er masser af gode tilbud og shopping-oplevelser. Byens butikker og FREDERIK afslutter jubilæumsmåneden med Late Night Shopping og musik leveret af Johnny Madsen Jam og Sonny Møller Duo fredag den 28. september”, siger handelschef Dan Kobberup, FREDERIK.

Hele Verden i Frederikshavn
Kulturnatten begynder i Maskinhallen kl. 13, når borgmester Birgit S. Hansen holder åbningstalen, og Hele Verden i Frederikshavn inviterer alle, der har lyst, til at møde folk fra Rumænien, Sydamerika, Thailand, Syrien, Congo, Rumænien, Grønland, Færøerne, Burma, Eritrea - og fra Danmark. Man kan høre om deres kultur og smage nogle af deres søde delikatesser. Man kan se film fra hele verden og videohilsener fra frederikshavnere i udlandet. Der bliver mavedans, musik, og fællesdans. Mød også Ungdomsskolen og SSP, Strandby Metodistkirke og metodistspejderne, Rådhuscentret, Venligboerne, Dansk Røde Kors, multietnisk forening, Bangsbo Freja, Sprogskolen og biblioteket. 

Oplev din by på en ny måde
KULTURNAT er for alle. Der er gratis entré og gode chancer for at opleve nye sider af din by, som du ikke har opdaget før. KULTURNAT varer indtil lørdag aften kl. 22, og hele dagen kommer midtbyen til at summe af liv, kultur, kunst og aktiviteter. 

Se programmet på www.frederikshavn200aar.dk og på Toppen af Danmarks app 

Kontakt for yderligere oplysninger:
Marie Weiergang, kulturkonsulent, Frederikshavn Kommune, Mobil: +45 5171 1775
Dan Kobberup, handelschef, FREDERIK, Mobil: +45 2527 1226