08. oktober 2018

Begejstrende og sjove oplevelser med Sigurd Barret

Mørke tider, lyse tider, sjove tider og en danmarkshistorie fyldt med liv, begejstring og glæde.

Det var da oplevelsen, da Frederikshavn Teaterforening og Ålbæk Idrætscenter, sammen sendte Sigurds Danmarkshistorie over scenen, lørdag eftermiddag i en fyldt sal.

Danmarkshistorien fik en ekstra twist med masser af musik og sang, udført af skønne mennesker der i den grad kunne deres kram, udtaler Lilly Pedersen og Carsten Bjørnager, der sammen med deres bestyrelser havde valgt at sætte stykket op.

Alle vores forventninger blev i allerhøjeste grad indfriet og vores publikum var med os fra første færd, lige fra første toneslag hvor alle skulle synge med på Danmarkshistorien igennem tusinder år, sikke en oplevelse.

Sigurd Barret og hans hold begejstrede os og vi er sikre på, at alle der kom forbi Sigurd fik en snak, en autograf og fik købt Bjørnen Bjørn med hjem som et dejligt minde om en dag, hvor gud, fædreland og Danmarkshistorien kom i fokus, hold op det var godt, slutter Lilly fra teaterforeningen. Så er der noget ved at drive en frivillig forening, når de unge, der forældre og bedsteforældre i den grad bakker op, det tør vi godt gøre igen. 

Med et andet fokus, men helt sikkert noget med musik og storytelling, det kan vi mærke at publikum er vilde med.

Tak fra bestyrelsen i Frederikshavn Teaterforening og holdet i Ålbæk Idrætsforening til Sigurd, hans hold og alle der gav en frivillig hånd med så det hele kom op og stå. For uden de frivillige kommer vi ikke langt, men de er der heldigvis også.