11. oktober 2018

BYENS UNIKKE UDSMYKNING TÆNDES 14 DAGE TIDLIGERE I ÅR

Juleudvalget og FREDERIKs bestyrelse har i år valgt, at byens borgere og gæster skal kunne nyde udsmykningen i lidt længere tid.

Den primære del af udsmykningen i midtbyen tændes fredag d. 9. november og tændingen markeres bl.a. med levende musik i gågaden af Musikkorps Sæby og Tordenskjoldsgarden. Byens butikker holder i den forbindelse åbent til klokken 21, så vil du være på forkant med jule- og kalendergaverne er det oplagt at handle lokalt denne fredag.

Monteringerne er et omfattende arbejde både med swags, icedrops, oplevelsespunkter mv. og grundet den tidligere tænding er monteringen netop påbegyndt, således at tidsplanen for projektet kan overholdes. Det er igen de 2 kompetente og lokale montører Jan og Jesper fra henholdsvis Aut. El-installatør Lars Hostrup og Emil Sørensens Eftf. A/S, der med energi, engagement og uanset vejr, løser den store opgave.

Vi håber, at juleudsmykningen igen i år kan tænde ”julelyset” i øjnene på byens børn og besøgende, så de stråler om kamp med de tusindvis af LED-pærer udtaler handelschef i FREDERIK, Dan Kobberup 

BY-PROJEKTET VIDEREUDVIKLES IGEN I ÅR
Det hele startede i 2015 hvor handelsstandsforeningen FREDERIK gik forrest og sammen med lokale erhvervsdrivende, banker og fonde, som i fællesskab lykkedes at løfte anlægsinvesteringen på 1.5 mio.

Juleudsmykningen er i både 2016 og 2017 udbygget med nye oplevelsespunkter bl.a. Lady Deer ”Juliane” og Baby Deer ”Frederikke” samt den flotte ”Polarcirkel” med kæmpe isbjørne og ispir i rundkørslen på Hjørringvej. Alle nye projekter er realiseret gennem samarbejdsaftaler med erhvervslivet og et ekstraordinært bidrag fra FREDERIKs medlemmer.

Fredag d. 23 november skydes julehandlen for alvor i gang med Open by Christmas/ Black Friday, hvor der kan juleshoppes helt til klokken 22.00.Traditionen tro tændes byens største juletræ på Rådhuspladsen og Jul i Kirkeskoven på Kirkepladsen. I juleudvalget glæder vi os som små børn, til at løfte sløret for årets nyheder, som tændes i forbindelse med Open by Christmas, afslutter handelschefen.