06. november 2018

Sjov og spændende oplevelse

Humoren boblede som champagne igennem CUBA salen, på The Reef da Karen-Marie Lillelund mandag aften besøgte Frederikshavn Teaterforening

Hold nu op der blev grinet igennem, fortæller formand Lilly Pedersen, det var en fornøjelse at sidde og betragte. En herre på 1. række blev totalt engageret da Karen Marie Lillelund satte sig på skødet af ham, for så var hun sikker på at han ikke bare smuttede, jo den kvinde kan vende humoren til sin styrke.

Humor er en eftertragtet egenskab. Vi ønsker os medarbejdere med humor, kolleger med humor, kærester med humor, og det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden og kasseassistenten har et humoristisk overskud. Men det hjælper ikke meget, hvis vi nøjes med at ønske os, at omgivelserne har humor. Vi kan som bekendt ikke ændre andres adfærd - kun vores egen.

Det humoristiske overskud starter hos os selv og Karen-Marie Lillelund giver i dette foredrag mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet i parforholdet og i forhold til os selv.

Det er en udbredt misforståelse, at nogen mennesker simpelthen mangler humoristisk sans. De har den. De har bare aldrig trænet den. Andre har fået humoren ind allerede fra barndommen og de har selvfølgelig en fordel. Ligesom mennesker, der har fået grundlagt gode motionsvaner allerede i en tidlig alder, har nemmere ved at fastholde et sundt aktivitetsniveau.

Men som det blev udtalt fra scenen et par gange, det er aldrig for sent at gå i gang. Heller ikke når det gælder humor. Der er mange forskellige veje til mere munterhed i hverdagen og alt efter personlighed vil nogen virke lettere end andre. Men en ting er sikkert: Der er en humoristisk vej til os alle. Det gælder bare om at finde den.

Del ud af dit humoristiske overskud, husk at finde det frem og på den måde er du med til at sikre, at humor findes der hvor du færdes, som det blev sagt – KOM nu, lad os komme i gang – sikke en aften, slutter formanden. Og som der blev klappet igennem, ja så må vi sige, at næste års aftale faldt på plads som lovet.