08. maj 2008

Frederik’s Bøfhus i Havnegade

Frederik´s Bøfhus åbner i Havnegade i Frederikshavn fredag 16. maj.

Håndværkerne arbejder på livet løs med fjernelse af gammelt inventar, der bliver erstattet af helt nyt udstyr. Køkkenet laves fuldstændigt om. Og lokalet, hvor Sussi & Leo optræder, er ikke til at kende igen med glasdøre ud til gården bag Havnegade.
Behboudi Masoud viser rundt i de langt fra færdige lokaler og udpeger køkkenets placering, der er midt i lokalet, så det bliver muligt at levere mad til to sider.

Spis indenfor én time
Konceptet er at lave et familievenligt spisested med et stort udvalg af de bedste råvarer og til rimelige priser.
- Kødet er fra Hereford-kvæg og hertil en fri salatbar med 60 forskellige ingredienser, fortæller
Behboudi Masoud, mens han viser rundt i lokalet.
Der tages hensyn til børnene med et særskilt børne-menukort og en fri soft-ice bar. Tidligere erfaringer med børns korte tålmodighed, når forældrene vil nyde et godt måltid mad, giver udslag i et børne-hjørne, der bliver indrettet, så børnene kan aktivere sig selv. Blandt andet udleveres der tegneblokke og malebøger.
Det er meningen, at gæsterne, der kommer i Frederik´s Bøfhus, kan være færdige med at spise indenfor én time. Det stiller store krav til personalet og de maskiner, der installeres i køkkenet.

Spise ude eller inde
Frederik´s Bøfhus får plads til omkring 180 spisende gæster, hvor cirka 160 kan spise indendørs og yderligere 20-30 gæster i Havnegade og den nyanlagte gård bagved.
For de gæster, der er vant til at komme i det ”gamle” Ritz, bliver det sikkert en overraskelse at se de store lyse lokaler.
Dørene til Frederikshavns nyeste spisested, Frederik´s Bøfhus, åbner fredag 16. maj.
Hvor navnet stammer fra? Såmænd afledt af Frederikshavn og FREDERIK.